Tortellini Cu Creveți Cremoși

Tortellini Cu Creveți Cremoși
Cremoase Tortellini creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 690 calorii, 37g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.08 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână piper, creveți, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi frunza de dafin, puteți urma acest fel principal cu Adorabil Sos De Mere Prajiturele ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Tortellini Cremoși, Cremă Tortellini Caserola, și O Tigaie Cremos Tortellini & Cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, sotează ardeiul verde, ardeiul roșu, ciupercile, ceapa și usturoiul în unt până aproape fraged. Se amestecă făina, sarea de usturoi, busuiocul și oregano până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Combinați smântâna și vinul; amestecați treptat în amestecul de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Adăugați frunza de dafin. Gatiti si amestecati pana cand amestecul ajunge la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de aproximativ 8 minute sau până se îngroașă, amestecând de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Între timp, gătiți tortellini în apă clocotită timp de aproximativ 5 minute sau până se înmoaie; scurgeți. Gatiti crevetii in apa clocotita timp de 3 minute sau pana devin roz; scurgeți. Aruncați frunza de dafin. Se amestecă tortellini și creveți în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
Zind - Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind - Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista