Tortellini cu brânză de capră la cuptor Mario cu Radicchio
Tortellini cu brânză de capră la cuptor Mario cu Radicchio ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 1254 calorii, 56G de proteine, și 67g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 7,37 USD pe porție. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, radicchio di treviso, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 78%. Rețete similare includ Brânză De Capră-Radicchio Quesadillas, Radicchio, Brânză De Capră Și Salată De Alune, și Saut radicchio și Bruschetta cu brânză de capră.
Instrucțiuni
1
Pentru paste: într-un bol mare de amestecare, zdrobiți brânza până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
2
Adăugați scallions, ouă, nucșoară, brânză, sare și piper. Și amestecați bine. Se dă la frigider până când este ferm, 30 de minute sau mai mult. Folosind o mașină de paste, întindeți pastele la cea mai subțire setare și apoi tăiați foile în pătrate de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapa Verde
Brânză
Nucșoară
Paste
Ouă
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De Paste
3
Așezați 1 linguriță de umplutură în centrul fiecărui pătrat de 2 inci. Îndoiți colțurile opuse împreună pentru a forma un triunghi și apăsați ferm marginile pentru a sigila. Aduceți punctele lungi ale triunghiului împreună și uniți-vă cu o presiune fermă a degetelor. Continuați să umpleți și să modelați tortellini până când se folosesc toate pastele și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Paste
4
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Aduceți aproximativ 6 litri de apă la fierbere și adăugați aproximativ 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
6
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie de 12 inci până aproape de fumat și adăugați ceapa. Gatiti pana se inmoaie, dar nu se rumeneste, 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați radicchio și gătiți până se înmoaie și de culoare ușor gri, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri Sare
8
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Între timp, aruncați tortellini în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 6 până la 7 minute. Scurgeți ușor și puneți-l într-un vas mare de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
9
Adăugați amestecul de radicchio răcit, balsamella și jumătate din brânza rasă. Se amestecă ușor pentru a se amesteca bine. Împărțiți între 4 feluri de mâncare gratinate cu unt, presărați cu brânza rămasă și coaceți până la bule și cruste deasupra, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri Sare
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Serviți imediat.
11
Movilă 3 1/2 căni de făină în centrul unei tăblițe mari din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și aduceți pentru a încorpora făina începând cu marginea interioară a puțului. Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus de la baza movilei pentru a păstra forma fântânii. Nu vă faceți griji că această fază inițială pare dezordonată. Aluatul se va uni când jumătate din făină este încorporată. Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe tablă și răzuiți și aruncați resturile de bucăți cruste. Re-făinați ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Baza
Ouă
Folie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
12
Rulați sau formați după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
13
Într-o cratiță medie, încălziți untul până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
14
Adăugați făina și bateți până se omogenizează. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc, aproximativ 6 pana la 7 minute. Într-o tigaie separată, încălziți laptele până aproape de fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
15
Adăugați laptele în amestecul de unt câte 1 cană, amestecând continuu până se omogenizează și aduceți la fierbere. Gatiti cu 30 de secunde mai mult si scoateti-l de pe foc. Condimentează cu sare și nucșoară.