Tortellini Bolognesi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1016 calorii, 68G de proteine, și 67g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 3,93 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți resturi de carne de vită, curcan măcinat, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Supă de Tortellini (Tortellini en Brodo), Tortellini și șuncă, și Tortellini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați carnea de vită, oasele, limba, bucățile de pui, ceapa, morcovul și țelina într-o oală mare de supă, acoperiți cu apă și aduceți aproape la fierbere, foarte încet. Reduceți căldura pentru a fierbe înainte ca amestecul să fiarbă și lăsați să gătească timp de 4 ore, îndepărtând spuma și orice exces de grăsime care se ridică la suprafață. După 4 ore, scoateți de pe foc, strecurați lichidul de două ori, mai întâi printr-o sită conică și a doua prin cheesecloth și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Umplere: într-un cuptor olandez sau o cratiță mare cu fund greu, încălziți untul și uleiul până când spumează și dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Adăugați curcanul, vițelul și umărul de porc și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până când carnea este bine rumenită și începe să elibereze o parte din sucurile sale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De Porc
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
4
Adăugați prosciutto și mortadella și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mortadella
Prosciutto
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
6
Se pune într-un robot de bucătărie și se amestecă pentru a se combina.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Adăugați oul și Parmigiano-Reggiano și amestecați bine pentru a combina. Condimentează cu sare și piper, după gust și adaugă cel puțin 1/4 linguriță de nucșoară proaspăt rasă și amestecă din nou. Puneți deoparte la frigider până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Parmigiano Reggiano
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
8
Paste: Movilă 3 1/2 căni de făină în centrul unei plăci mari de tăiere din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
9
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina de la baza movilei pentru a păstra forma puțului. Aluatul se va uni atunci când jumătate din făină este încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
10
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. După ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți-l și aruncați resturile de resturi. Refaceți ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
11
Rotiți sau formați după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1
Tăiați aluatul de paste pregătit în 3 porții egale. Folosind o mașină de paste, întindeți pastele la cea mai subțire setare, apoi tăiați foile în pătrate de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Paste
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De Paste
2
Așezați 1 linguriță de umplutură tortellini în centrul fiecărui pătrat de 2 inci. Îndoiți colțurile opuse împreună pentru a forma un triunghi și apăsați ferm marginile împreună pentru a sigila. Aduceți punctele lungi ale triunghiului împreună și uniți-vă cu o presiune fermă a degetelor. Continuați să umpleți și să modelați tortellini până când se folosesc toate pastele și umplutura. Setați tortellini pe o tavă de foi, acoperită cu un prosop curat și umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Aduceți brodo-ul pregătit la fiert și condimentați cu sare și piper. Aruncați tortellini în brodo și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
4
Scoateți tortellini din brodo cu o lingură pliată și împărțiți între 10 și 12 boluri încălzite pentru paste. Puneți o parte din brodo în fiecare bol și serviți imediat, acoperit cu Parmigiano-Reggiano proaspăt ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate