Tortelli De Ciocolată-Castan (Cookie-Uri De Crăciun)

Tortelli ciocolata-castan (cookie-uri de Crăciun) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 116 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 28. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați castane prăjite dintr-un borcan, ou, la 4 cruste de plăcintă achiziționate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tortelli di Castagne: Tortelli de castane, Trebuie Să Încercați Plăcintă De Crăciun-Plăcintă Cu Castane De Ciocolată, și Meniul de Crăciun Kenwood: pătrate de castane de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: un tăietor rotund de 3 inci
Poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți la 425 de grade F. aliniați o foaie mare de copt cu margini cu hârtie pergament.
Amestecați castanele, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie până când castanele sunt măcinate fin.
Adăugați romul, cacao, scorțișoară, cuișoare și ghimbir. Amestecați până când umplutura este aproape netedă, răzuind vasul de lucru, după cum este necesar.
Adăugați chipsurile de ciocolată și pulsul până când sunt combinate. (Se poate face cu 2 zile în avans).
Lucrând cu 1 crustă de plăcintă la un moment dat, derulați crustele de plăcintă pe o suprafață de lucru și, folosind un tăietor rotund de 3 inci, tăiați 10 runde din fiecare crustă.
Ungeți rundele de patiserie cu oul bătut pentru a acoperi. Aruncați 1 linguriță generoasă de umplutură în centrul fiecărei runde. Îndoiți jumătate din aluat peste umplutură și sigilați pentru a face o formă de jumătate de cerc.
Ungeți partea superioară a tortelli cu oul bătut.
Așezați pe foaia de copt pregătită și coaceți până se rumenesc și crocant, 15 până la 17 minute.
Se transferă într-un suport și se răcește la temperatura camerei. Praf cu zahăr pudră și serviți.