Torte țestoasă cu ciocolată și caramel

Torte țestoasă cu ciocolată și caramel
Torte Turtle Chocolate-Caramel necesită aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 607 calorii, 7 g de proteine și 22 g de grăsimi. Pentru 1,48 USD per porție, primești un desert care servește 8. Această rețetă de la Allrecipes are 53 de fani. Mergeți la magazin și cumpărați budincă cu aromă de vanilie, caramele, lapte și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 30%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Torte cu ciocolată și caramel țestoasă, prăjituri țestoase cu ciocolată și caramel și tort cu ciocolată și nuci pecan.

Instrucțiuni

1
Pregătiți aluatul de prăjitură și coaceți conform instrucțiunilor de pe ambalaj pentru 2 straturi rotunde (9 inchi), adăugând amestecul uscat de budincă de ciocolată la amestecul de tort înainte de a amesteca cu ingredientele lichide. Răciți prăjiturile în tavă 10 minute; inversați pe rafturi de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Uncii De Ciocolată Semi-dulce BAKER'S3 Uncii De Ciocolată Semi-dulce BAKER'S
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
2
Scoateți tigăile. Răciți complet prăjiturile.
3
Între timp, puneți caramelele cu microunde și laptele într-un vas care poate fi gătit cu microunde la foc mare 2 minute; se amestecă. Puneți la microunde 2 minute sau până când caramelele se topesc complet, amestecând după fiecare minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti De Cereale Sugar Smacks8 Cesti De Cereale Sugar Smacks
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Adăugați amestecul uscat de budincă de vanilie; bateți 2 minute Răciți 15 minute. Se amestecă ușor 1-1/2 căni COOL WHIP. Dă la frigider 20 de minute sau până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Cu Gelatina De CapsuniPachet Cu Gelatina De Capsuni
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Tăiați prăjiturile pe orizontală în jumătate; stivuiți pe farfurie, răspândind 1/3 din amestecul de caramel între fiecare strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
6
Puneți la microunde restul COOL WHIP și ciocolata într-un bol care se poate găti cu microunde timp de 2 minute sau până se omogenizează, amestecând după fiecare minut. Se răcește 10 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
(porții De 4) Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțită(porții De 4) Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
7
Răspândiți peste tort, lăsând excesul de glazură să picure în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Torte. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Pinot Noir Williams Selyem Russian River Valley cu un rating de 4,9 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 110 de dolari pe sticlă.
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Cireșe roșie, confituri de căpșuni și arome de petale de trandafir decolorate par să cânte în topul registrelor din această ofertă ademenitoare. Indicii de rădăcină de sfeclă, ierburi uscate și condimente de lemn oferă câteva note de bas pentru a completa această minunată suită orchestrală. Cu aer, aromele se intensifică cu note de cireș Morello. Gustul este foarte dens la intrare, cu o puternică strigă de mineralitate până la final. Taninurile au granulație extrem de fine și amintesc de ceaiul de Ceylon. Pinot Noir din Russian River Valley din 2015 este un clasic și evidențiază eleganța și puterea unei regiuni cu adevărat în creștere. Pinot Noir pentru acest amestec a fost obținut în principal din podgoria noastră Drake Estate și din podgoria Williams Selyem Estate.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista