Torte cu zmeura nuca
Torte cu zmeură și nuci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. Această rețetă servește 12 și costă 1,4 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine, 38 g de grăsimi și un total de 536 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, zahăr, nuci măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Torte cu nucă și zmeură, Torte cu zmeură și nucă și Torte cu nucă și zmeură.
Instrucțiuni
Într-un bol, cremă unt și zahăr.
Adăugați ou; amesteca bine.
Adăugați făină; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă nucile. Apăsați pe partea de jos și 1-1/2-in. sus pe părțile laterale ale unui 9-in uns. tigaie cu arc. Dați la frigider timp de 1 oră.
Întindeți 1/4 cană conserve peste crustă. Într-un castron, bate ouăle și zahărul brun până devine ușor și pufos.
Combina nuca de cocos, nuca, faina si praful de copt; se pliază în amestecul de ouă.
Coaceți la 350° timp de 1 oră. Misto; îndepărtați părțile laterale ale tigaii. Se subțiază conservele rămase cu apă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Torte. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.