Torte cu merișoare Brownie
Cranberry Brownie Torte ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 441 de calorii , 6 g de proteine și 21 g de grăsime fiecare. Pentru 99 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână amestec de brownie cu fudge, suc de afine, nuci pecan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Rețete similare includ Torte cu crustă de migdale , Torte cu migdale cu smântână și cireșe și Prăjitură cu lămâie germană cu merișor Aka Cranberry Zitronenkuchen .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați amestecul de brownie, ouăle, uleiul și apa. Îndoiți nuci pecan.
Transferați pe un 10-in uns. tigaie cu arc.
Coaceți la 350° timp de 35-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese cu firimituri umede. Se răcește complet pe un grătar.
Pentru umplutură, într-un castron mare, bate crema de brânză, sucul de merișor și zahărul până se omogenizează; pune deoparte 1 cană de topping bătut pentru ornat. Îndoiți toppingul rămas în amestecul de brânză cremă.
Întindeți cu grijă peste brownie. Amestecați sosul de afine; se întinde cu grijă peste umplutură.
Ornați cu topping rezervat și jumătăți de nuci pecan, dacă doriți. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 2 ore înainte de servire. Pune resturile la frigider.