Torte cu ciocolată și mentă
Rețeta Torte Chocolate Mint poate fi făcută în aproximativ 35 de minute. Acest desert are 420 de calorii, 3 g de proteine și 28 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 12 și costă 90 de cenți per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și luați unt, cremă de marshmallow, frișcă grea pentru frișcă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 13%. Încercați Torte cu ciocolată cu mentă, Torte cu înghețată cu mentă și Torte cu înghețată cu mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați firimiturile de biscuiți și untul. Apăsați pe partea de jos și 1-1/2 inchi în sus pe părțile laterale ale unui 9-in uns. tigaie cu arc. Răciți cel puțin 30 de minute.
Într-o cratiță mică, încălziți bomboanele și laptele la foc mic până când bomboanele se topesc; se amestecă până la omogenizare. Se răcește timp de 10-15 minute.
Pune crema de marshmallow intr-un castron mare; se bate treptat amestecul de mentă. Incorporati frisca.
Transferați pe crusta pregătită. Acoperiți și congelați până se întăresc. Poate fi congelat până la 2 luni.
Scoateți din congelator cu aproximativ 30 de minute înainte de servire.
Scoateți părțile laterale ale tigaii.
Se ornează cu frișcă suplimentară și bomboane.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Torte. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "