Nevoie de o curs principal fără lactate? Tortas de Milanesa picant ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 861 calorii, 42G de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 183 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de cotlete de porc, jalape murat, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Ulei de măsline spaniol Tortas / Tortas de Aceite, Tortas de Hot Dog la grătar (Tortas de salchicha), și Sandwich de porc fiert cu bulion picant de roșii (Tortas Ahogadas).
Instrucțiuni
1
Pentru maioneza Chipotle: într-un castron de dimensiuni medii, combinați chipotle tocat chile, suc de lămâie și maioneză. Condimentează după gust cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Avocado Hass Ușor Piure
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pentru Torta: se usucă Cotletele de porc și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cotlete De Porc
3
Adăugați făină într-o farfurie sau o tigaie de plăcintă superficială, ouăle în a doua și firimiturile de pâine în a treia. Luați o cotletă și aruncați-o în făină până când este acoperită. Scuturați orice exces și înmuiați cotletul în oul bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Fâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
4
Lăsați excesul să picure înapoi în castron, apoi aruncați cotletul în pesmet, apăsând pe pesmet, astfel încât să fie complet acoperit. Repetați procesul cu tăieturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Într-o tigaie mare din fontă, turnați suficient ulei pentru a veni cu 1/2 inch pe laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se încălzește la foc mediu-mare până ajunge la 350 F.
7
Adăugați cât mai multe dintre cotletele pane care se vor potrivi într-un singur strat. Gatiti pana se rumenesc, doua-trei minute pe o parte. Reglați căldura după cum este necesar pentru a menține temperatura.
8
Scurgeți cotletele pe prosoape de hârtie. Repetați procesul cu orice tăieturi rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
9
Tăiați rulourile pe jumătate orizontal și folosiți degetele pentru a îndepărta o parte din interiorul moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Întindeți o parte din maioneza chipotle pe partea tăiată atât a feliilor superioare, cât și a celor inferioare ale fiecărei role.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Adăugați cotletele fierte deasupra feliilor de jos și acoperiți fiecare cu un sfert din salată, avocado, ceapă și jalapeno murat. Acoperiți fiecare cu felia de sus.