Torta Mexicană Autentică-Tortas Ahogadas

Torta Mexicană Autentică-Tortas Ahogadas
Torta mexicană autentică-Tortas Ahogadas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă $ 3.23 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 731 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 46 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ulei vegetal, zahăr, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este minunat. Încercați Tortas Ahogadas, Sandwich de porc fiert cu bulion picant de roșii (Tortas Ahogadas), și Sandwich Mexican de vinete prăjite (Tortas Vegan și Pambazos) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 475 grade F (245 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
2
Amestecați cei 16 căței de usturoi tocat, 2 linguri de oregano tocat, 2 lingurițe de sare și piper într-un bol. Frecați amestecul de usturoi peste fundul de porc și puneți carnea de porc într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata2 Linguri Ceapa Verde Proaspat Tocata
Boston FundulBoston Fundul
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Pignolis (nuci De Pin), PrăjitePignolis (nuci De Pin), Prăjite
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
2 Coaste De Porc (aproximativ 5 Kg)2 Coaste De Porc (aproximativ 5 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
3
Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C). Continuați să prăjiți până când carnea de porc este fragedă și nu mai este roz în centru, aproximativ 2 ore și 15 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească 145 grade F (63 grade C). Acoperiți carnea cu două straturi de folie de aluminiu și lăsați-o să se odihnească într-o zonă caldă timp de 20 de minute înainte de a o toca sau toca dur. Rezervați picăturile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură Dublă Din New YorkFriptură Dublă Din New York
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Pepita, Prăjite2 Linguri De Pepita, Prăjite
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sos Ponzu PreparatSos Ponzu Preparat
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
4
Așezați ardeii chipotle într-un bol și acoperiți cu apă fierbinte. Lăsați ardeii să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 3 minute; se scurge. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De PiperUlei De Piper
1 Ceapă Dulce, Tăiată în Fâșii De 1/2 Inch1 Ceapă Dulce, Tăiată în Fâșii De 1/2 Inch
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
5
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă 8 căței de usturoi tocat și ceapa tocată; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă roșiile Rome, 1 cană de apă, ardei iute chipotle, 5 lingurițe de oregano, zahăr și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De PiperUlei De Piper
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Tomate RomaTomate Roma
6 Chiles Poblano Mici6 Chiles Poblano Mici
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Adăugați picăturile de tigaie rezervate. Se fierbe, neacoperit, la foc mic timp de 15 până la 20 de minute, amestecând frecvent.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
7
Turnați sosul chipotle într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu atenție blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face sosul să se miște înainte de a-l lăsa pe piure. Puree în loturi până la neted și se toarnă într-un vas curat. Alternativ, puteți folosi un blender de băț și puteți curăța sosul chiar în tigaie. Se strecoară sosul printr-o sită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De PiperUlei De Piper
Arahide Măcinate FinArahide Măcinate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate FinNuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
8
Pentru a servi: goliți jumătatea inferioară a fiecărui bolillo pentru a face un bol superficial pentru carnea de porc tocată. Scoateți aproximativ 2 linguri de sos chipotle peste fundul fiecărei role, apoi aranjați carnea de porc tocată peste sos. Topiți fiecare sandwich cu câteva felii de jalapeno murat, urmat de jumătatea superioară a rolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De PiperUlei De Piper
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Arahide Măcinate FinArahide Măcinate Fin
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
9
Se toarnă aproximativ 1/4 cană de sos suplimentar de chipotle peste întregul sandviș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De PiperUlei De Piper
Arahide Măcinate FinArahide Măcinate Fin
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate53
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista