Torta de Dulce de Coco (tort columbian cu budincă de nucă de cocos)
Această rețetă fără gluten servește 15 și costă 48 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 110 calorii. Un amestec de scorțișoară măcinată, extract de nucă de cocos, desert cu lapte și nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 311 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Torta de Pastores (tort columbian cu brânză și budincă de orez), Pastel De Coco (plăcintă cu nucă de cocos în stil columbian), și Arroz Con Coco (Orez Columbian Cu Nucă De Cocos).
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 325 diametru F. Ungeți ușor o tigaie pătrată de 8 x 8 sau o tigaie rotundă de 8.
Așezați toate ingredientele rămase într-un bol mare de amestecare și amestecați bine până se combină bine.
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită și se coace aproximativ 30 până la 40 de minute.
Transferați tigaia într-o grătar și lăsați să se răcească aproximativ 15 minute, apoi eliberați părțile laterale ale tigaiei și glisați tortul pe o farfurie de servire.