Tort șifon cu banane
Tort cu șifon cu banane ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. Această rețetă servește 12 și costă 30 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 273 de calorii. Mergeți la magazin și luați sare, extract de vanilie, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Cu un scor de lingură de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tortul de șifon cu cacao fierbinte {The Cake Slice Bakers}, Tort de șifon cu cacao fierbinte {The Cake Slice Bakers} și Chiffon Cake.
Instrucțiuni
Lăsați ouăle să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea. Într-un castron, bateți gălbenușurile, uleiul, apa și vanilia; se adaugă la ingredientele uscate împreună cu bananele. Bateți până se omogenizează bine. Intr-un alt castron mare si cu batatoare curate, bate albusurile spuma la viteza mare pana se formeaza varfuri tari. Pliați în amestecul de gălbenușuri.
Turnați ușor aluatul într-un aluat neuns de 10 inchi. tigaie tub.
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a îndepărta pungile de aer.
Coaceți pe grătarul cel mai de jos la 325° timp de 60-65 de minute sau până când partea de sus se ridică înapoi când este ușor atins. Întoarceți imediat tava de copt; se răcește complet. Treceți un cuțit în jurul părților laterale și a tubului central al tigaii. Întoarceți tortul pe farfuria de servire; îngheț deasupra și părțile laterale.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitură. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot]()
Francis Ford Coppola Diamond Collection Merlot
Merlot a fost folosit în mod tradițional pentru a amesteca moliciunea și bogăția în amestecurile Cabernet, dar acum a devenit unul dintre cele mai populare vinuri roșii din California. Merlotul Francis Coppola Diamond Series Blue Label din 1999 este generos și opulent. Este făcut cu cantități mici de Syrah și Cabernet Sauvignon pentru a adăuga personalitate și arome de înălțare. Merlotul este învechit în butoaie de stejar francez vechi de trei ani, timp de opt luni. În nas ies în evidență arome de fructe de pădure și plăcintă cu mure din fructe care se integrează cu calitatea elegantă de pâine prăjită a stejarului. În gust, aromele identificabile de zmeură și de fructe de culoare albastră densă, dulce, se combină cu structura elegantă a vinurilor pentru a susține un final elegant și lung. Seria Diamond Merlot din 1999 este extrem de primitoare, cu o mare bogăție și atractivitate; este potabil acum sau poate fi depus timp de doi până la cinci ani.