Tort Watergate I
Tort Watergate s-ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. O porție conține 223 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de lapte, nuci, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort Watergate, Tort Watergate, și Tort Watergate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Grăsime și făină o tigaie 9x13 inch.
Combinați amestecul de tort, 1 cutie de budincă instantanee de fistic, uleiul vegetal, sifon club, ouă și 1/2 cană de nuci tocate. Se amestecă până se combină și se toarnă în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute.
Lăsați tortul să se răcească apoi îngheț.
Pentru a face glazura: bateți laptele în cutia rămasă de budincă de fistic. Pregătiți amestecul de topping conform instrucțiunilor pachetului. Îndoiți în amestec de budincă.
Imprastiati peste partea de sus a tort răcit și se presară cu nuci și cireșe maraschino.