Tort Vegan Rosh Hashana
Tortul Vegan Rosh Hashana este un vegan desert. Această rețetă servește 8 și costă 49 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 399 calorii. 80 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mere, apă de floare de portocal, praf de copt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort De Mere Rosh Hashanan, Gogoși de cidru de mere cu glazură de miere-Rosh Hashana, și Cupcakes cu scorțișoară de mere cu glazură de mied și un vârtej de miere: Cupcakes Rosh Hashana pentru un An Nou dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade și ungeți ușor o tigaie unsă de 9 x 5.Cerneti impreuna ambele faina, praful de copt si sifonul si sarea intr-un castron mare. Într-un vas separat, măsurați uleiul, agavele, sosul de mere, vanilia, oțetul și apa din floare de portocal, amestecând bine pentru a combina.
Se toarnă ingredientele umede în vasul uscat prin "metoda brioșelor" și se amestecă amestecul împreună folosind cât mai puține lovituri posibil pentru a preveni amestecarea excesivă. Odată ce aluatul este neted și nu rămân buzunare de ingrediente umede sau uscate, turnați în tigaia pregătită și coaceți timp de 45 – 55 de minute. Deoarece agave face ca produsele coapte să se rumenească mult mai repede decât zahărul, acoperiți tigaia după ce a fost la cuptor timp de aproximativ 35 de minute pentru a preveni întunecarea prea mare.Când este gata, o frigăruie introdusă în centru ar trebui să iasă curată.
Lăsați-l să se răcească complet în tigaie înainte de a felia.