Tort Vegan de Ciocolata
Ai nevoie de un desert fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan ? Tortul de ciocolată vegan ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 25 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 359 de calorii . Această rețetă servește 6. Dacă aveți ulei vegetal, pudră de cacao, extract de vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . 2062 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 37% , acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort cu ciocolată crudă și zmeură , Tort vegan cu ciocolată și zmeură și Tort vegan cu căpșuni servit cu frișcă vegană .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți ușor o tavă de 9 x 5 inci.
Cerne împreună făina, zahărul, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Se adauga uleiul, vanilia, otetul si apa.
Amestecați până la omogenizare.
Se toarnă în tava pregătită și se coace la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 45 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.