Ai nevoie de un desert fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan ? Tortul de ciocolată vegan ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru 25 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 359 de calorii . Această rețetă servește 6. Dacă aveți ulei vegetal, pudră de cacao, extract de vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . 2062 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 37% , acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort cu ciocolată crudă și zmeură , Tort vegan cu ciocolată și zmeură și Tort vegan cu căpșuni servit cu frișcă vegană .
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți ușor o tavă de 9 x 5 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Topping Cu Conținut Redus De Grăsimi
1 Cutie (8 Uncii) Brânză Mascarpone
2
Cerne împreună făina, zahărul, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Topping De înghețată Cu Fudge Fierbinte Fără Grăsimi
Cartofi Roșii, Tăiați în Bucăți De 1 Inch și Fierți Până Se înmoaie Ușor