Tort Ușor De Sperietoare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați ușor tortul sperietoare. O porție conține 185 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați siropul cu aromă de ciocolată, betty fruit lângă rulourile de gustări cu fructe masticabile, bolurile de înghețată cu vafe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sperietoare Chili, Pizza Cu Legume Sperietoare, și Cupcakes sperietoare și păianjen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă.) Faceți și răciți tortul conform instrucțiunilor de pe cutia de amestecare a tortului pentru tigaia de tort cu tub canelat de 12 căni.
Așezați tortul pe farfuria de servire. Amestecați glazura și siropul de ciocolată; rezervați 1/4 cană din glazură.
Întindeți glazura rămasă peste tort. Pentru pălărie de paie, Așezați 1 bol de vafe cu capul în jos în centrul tortului. Stivați încă 5 boluri pe primul bol.
Pentru păr, tăiați gustarea de fructe în benzi de 14 (6 inci) și benzi de 14 (5 inci).
Tăiați fiecare bandă pe lungime până la 1 inch de partea superioară a benzii.
Așezați o bandă de 6 inci și 5 inci împreună, apăsând împreună la capetele netăiate. Repetați cu benzile rămase. Apăsați aleatoriu perechi de benzi deasupra a două treimi din tort, suprapunându-se după cum este necesar și permițând benzilor să atârne peste partea tortului.
Răspândiți glazura rezervată de 1/4 cană deasupra părului.
Pentru marginea pălăriei, rupeți bolurile de vafe rămase în 5 sau 6 bucăți fiecare. Apăsați aleatoriu bucăți de vafe deasupra tortului, suprapunându-se și înfășurând bucăți, după cum este necesar. Lăsați bucățile de vafe să atârne peste partea tortului și peste fâșiile de gustări cu fructe.
Tăiați bucăți de gustare de fructe rămase pentru ochi și nas; apăsați pe tort. Depozitați ușor acoperit.