Tort Ușor De Rom

Tort Ușor De Rom
Tort ușor de rom ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 585 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amestec instant de budincă de vanilie, zahăr, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Dump Cake: ușor Potluck favorit cu amestec de tort și fructe de padure congelate, și Tort Ușor De Orangesicle Mix Bundt Tort.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați un tub de 10 inch sau o tigaie Bundt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
CuptorCuptor
2
Presărați nuci peste fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se amestecă împreună amestecul de tort, 1/2 cană de rom închis, ouă, 1/2 cană de apă, ulei și amestec de budincă de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Instant De Budincă De VanilieAmestec Instant De Budincă De Vanilie
Amestec De TortAmestec De Tort
Rom închisRom închis
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Se toarnă aluatul peste nucile din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți timp de 1 oră. Se răcește și se inversează tortul pe o farfurie de servire. Înțepați vârful tortului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Pentru a face glazura: topiți untul într-o cratiță. Se amestecă 1/8 cană de apă și 1/2 cană de zahăr. Se fierbe 5 minute, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Scoateți glazura de pe foc și amestecați 1/4 cană de rom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ROMROM
8
Stropiți și neteziți uniform deasupra și părțile laterale.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Revista