Tort Ușor De Rom
Tort ușor de rom ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 585 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de amestec instant de budincă de vanilie, zahăr, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Dump Cake: ușor Potluck favorit cu amestec de tort și fructe de padure congelate, și Tort Ușor De Orangesicle Mix Bundt Tort.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați un tub de 10 inch sau o tigaie Bundt.
Presărați nuci peste fundul tigaiei.
Se amestecă împreună amestecul de tort, 1/2 cană de rom închis, ouă, 1/2 cană de apă, ulei și amestec de budincă de vanilie.
Se toarnă aluatul peste nucile din tigaie.
Coaceți timp de 1 oră. Se răcește și se inversează tortul pe o farfurie de servire. Înțepați vârful tortului.
Pentru a face glazura: topiți untul într-o cratiță. Se amestecă 1/8 cană de apă și 1/2 cană de zahăr. Se fierbe 5 minute, amestecând continuu.
Scoateți glazura de pe foc și amestecați 1/4 cană de rom.
Stropiți și neteziți uniform deasupra și părțile laterale.