Tort Umplut Cu Piersici

Tort Umplut Cu Piersici
Tortul umplut cu piersici necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 362 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. Dacă aveți la îndemână făină, scorțișoară măcinată, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort umplut cu piersici cu dulce de leche Buttercream, Tort umplut cu piersici cu dulce de leche Buttercream, și Produse De Patiserie Umplute Cu Piersici.

Instrucțiuni

1
Coaceți la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de tort de 8x10 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
2
Într-un castron, ungeți untul sau margarina cu zahărul granulat. Bateți ouăle, apoi coaja de lămâie și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Într-un alt castron, amestecați făina integrală de grâu, făina universală, praful de copt și sarea. Bateți în amestecul cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida1 Lingurita Drojdie Cu Crestere Rapida
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Întindeți jumătate din aluat uniform în tigaia pregătită. Aranjați feliile de piersică deasupra și presărați zahărul brun combinat cu scorțișoara măcinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Întindeți aluatul rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
6
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
7
Lăsați tortul să se răcească pe un raft. Deoarece această prăjitură este atât de umedă, este mai ușor să o serviți direct din tigaia de copt. Trebuie păstrat la frigider. Face 16 porții.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista