Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 12 și costă 37 de cenți pe porție. O porție conține 192 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime. 97 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, smântână grea, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort King umplut cu lămâie și cremă de brânză, Tort alimentar Lemon Angel umplut cu caș de lămâie și zmeură proaspătă, și Tort De Lămâie Umplut Cu Fructe De Pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți și făinați o tigaie rotundă de 9 inci.Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe ambalaj folosind ingrediente solicitate pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Tort
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Cuptor
2
Se toarnă în tigaie și se coace timp de 43-45 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
Tigaie
3
Lăsați tortul să se răcească în tigaie timp de 20 de minute, apoi răsturnați cu grijă din tigaie și inversați din nou pe un suport.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Lasa tortul sa se raceasca complet.În timp ce tortul se coace și se răcește, pregătiți umplutura. Într-o cratiță medie, amestecați zahărul, amidonul de porumb și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Bateți sucul de lămâie și gălbenușurile de ou. Întoarceți focul la mediu și gătiți, amestecând constant, până când amestecul fierbe și se îngroașă. Gatiti la foc constant, batand constant, pentru un minut in plus dupa ce amestecul a inceput sa fiarba.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Se ia de pe foc și se amestecă coaja de lămâie și crema de brânză. Se amestecă până se topește brânza. Se lasă deoparte să se răcească.Când amestecul de lămâie este rece, bateți smântâna într-un bol de amestecare și pliați în amestecul de lămâie.Împărțiți tortul pe orizontală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Coaja De Lămâie
Brânză
Cremă
Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
7
Așezați jumătatea inferioară a tortului tăiată cu fața în sus în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Întindeți amestecul de lămâie peste tortul tăiat, apoi acoperiți cu a doua jumătate de tort. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește timp de 4 ore sau până când este aproape gata de servit.Faceți Glazură. Bateți smântâna grea, smântâna și zahărul cofetarilor într-un castron mare până se formează vârfuri tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Smântână
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Lămâie
Zahăr
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
9
Scoateți partea laterală a tăvii cu formă de arc din tort. Puteți păstra tortul pe baza lui.