Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul umed cu semințe de mac cu lămâie. O porție conține 722 calorii, 12g de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,47 USD pe porție. Un amestec de făină de tort, semințe de mac, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Allrecetes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Batoane de Granola din semințe de mac de migdale Chewy (și varianta semințelor de mac de lămâie), Tort Cu Semințe De Mac Cu Lămâie, și Tort Cu Semințe De Mac Cu Lămâie.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de pâine de 9 x 5 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Cerneti impreuna faina, 1 cana plus 2 linguri zahar alb si sare. Apoi amestecați coaja de lămâie, semințele de Mac și untul. Bateți ouăle, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Mac
Zahăr Granulat
Coaja De Lamaie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 1 oră și 15 minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
5
Într-o cratiță la foc mic; gatiti 3/4 cana zahar alb si zeama de lamaie pana se amesteca pana se dizolva zaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Lăsați să se răcească doar la cald sau la temperatura camerei.
7
Scoateți tortul din cuptor și așezați tigaia pe o grătar-așezați o foaie de prăjituri sub acest suport. Înțepați vârful tortului de mai multe ori cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Scobitori
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
8
Periați partea superioară a tortului cu siropul cald sau la temperatura camerei, permițând o mulțime de sirop să curgă în jos și să se înmoaie în părțile laterale și în partea de jos a tortului. Se răcește ușor în tigaie înainte de a scoate tortul pe grătar pentru a se răci complet. Când este complet răcit, înfășurați tortul în folie sau folie de congelator din plastic și lăsați tortul să se odihnească cel puțin o zi înainte de a-l servi oaspeților.
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.