Tort Uimitor De Cafea Pecan

Tort Uimitor De Cafea Pecan
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? tortul minunat de cafea Pecan ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 267 calorii. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, zahăr brun, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Tort Uimitor De Cafea Pecan, Tort Uimitor De Cafea Pecan, și E Timpul Să Sărbătorim Cu Tort-Tort De Cafea Prăjită Cu Pere Și Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați o tigaie de 9x13 inch cu folie de aluminiu și ungeți ușor cu ulei vegetal sau spray de gătit. Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Spray De GătitSpray De Gătit
Ulei VegetalUlei Vegetal
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, cremați untul până când este ușor și pufos. Bateți treptat în smântână, apoi bateți în zahăr. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați vanilia. Cu mâna, pliați amestecul de făină, amestecând doar până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Întindeți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Pentru a face toppingul de nuci Pecan: într-un castron mediu, amestecați împreună zahărul brun, nucile pecan și scorțișoara. Se amestecă untul topit până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se presară peste aluatul de tort în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
7
Lăsați să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi întoarceți-vă pe un suport de sârmă și îndepărtați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista