Tort Uimitor De Cafea Pecan
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? tortul minunat de cafea Pecan ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 267 calorii. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, zahăr brun, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Tort Uimitor De Cafea Pecan, Tort Uimitor De Cafea Pecan, și E Timpul Să Sărbătorim Cu Tort-Tort De Cafea Prăjită Cu Pere Și Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați o tigaie de 9x13 inch cu folie de aluminiu și ungeți ușor cu ulei vegetal sau spray de gătit. Cerneti impreuna faina, praful de copt si sarea; pus deoparte.
Într-un castron mare, cremați untul până când este ușor și pufos. Bateți treptat în smântână, apoi bateți în zahăr. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați vanilia. Cu mâna, pliați amestecul de făină, amestecând doar până se încorporează.
Întindeți aluatul în tigaia pregătită.
Pentru a face toppingul de nuci Pecan: într-un castron mediu, amestecați împreună zahărul brun, nucile pecan și scorțișoara. Se amestecă untul topit până se sfărâmă.
Se presară peste aluatul de tort în tigaie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Lăsați să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi întoarceți-vă pe un suport de sârmă și îndepărtați folia.