Tort Tres Leches
Tres Leches tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 333 calorii, 9g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 58 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare sud-American. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, albușuri de ou, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tres Leches de Coco (tort de cocos Tres Leches), Tres Leches de Ron con Chocolate (Chocolate Rum Tres Leches Cake), și Tort Tres leches pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti tortul, acoperiți un vas de copt de 13 x 9 inci cu spray de gătit; praf cu 1 lingură de făină.
Puneți sare și 4 albușuri într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 2/3 cană de zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri rigide.
Puneți 1 linguriță de vanilie și ouă într-un castron mare; bate până devine gros și palid (aproximativ 3 minute). Îndoiți ușor amestecul de albuș de ou în amestecul de ouă. Lingurați ușor 2/3 cană de făină în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit. Împingeți ușor făina în amestecul de ouă. Puneți aluatul în vasul pregătit.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Se răcește 5 minute în tigaie pe un suport de sârmă.
Pentru a prepara amestecul de lapte, combinați laptele condensat jumătate și jumătate și laptele evaporat. Pătrundeți întregul blat al tortului cu o furculiță și turnați amestecul de lapte peste tort.
Pentru a pregăti bezea, bateți 3 albușuri cu un mixer la viteză mare până se spumează.
Combinați 1 cană de zahăr și 1/3 cană de apă într-o cratiță; aduceți la fierbere. Gatiti, fara agitare, pana cand termometrul cu bomboane Inregistreaza 23
Se toarnă siropul de zahăr fierbinte într-un jet subțire peste albușuri, bătând cu viteză mare. Se amestecă coaja și 1 linguriță de vanilie.