Tort Tres Leche
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în cutia de rețete, Tortul Tres Leche ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 72 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10 g de proteine , 23 g de grăsimi și un total de 452 de calorii . Această rețetă servește 12. Funcționează cel mai bine ca desert și se face în aproximativ 4 ore . 44 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Dacă aveți sare, ouă, smântână groasă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu un scor de 32% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Tres Leche Cake , Tres Leche Cake și The Best Tres Leche Cake .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Pentru prăjitură: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Ungeți și făinați o tavă de tort de 9 pe 13 inci.
Cerneți făina, praful de copt și sarea într-un castron mare.
Separați ouăle. Bateți gălbenușurile cu 3/4 de cană de zahăr la viteză mare până când gălbenușurile devin galbene pal. Se amestecă laptele și vanilia.
Se toarnă amestecul de gălbenușuri peste amestecul de făină și se amestecă foarte ușor până se omogenizează.
Bate albusurile spuma la viteza mare pana se formeaza varfuri moi. Cu mixerul pornit, turnați restul de 1/4 de cană de zahăr și bateți până când albușurile sunt tari, dar nu se usucă. Îndoiți amestecul de albușuri în aluat foarte ușor până când se combină. Se pune în tava pregătită și se întinde pentru a uniformiza suprafața.
Coaceți până când prăjitura este gata, 35 până la 40 de minute. Se lasă să se răcească în tigaie, apoi se răstoarnă (cu susul în jos) pe un platou cu ramă.
Combinați smântâna groasă, laptele evaporat și laptele condensat într-un ulcior mic. Perforați de mai multe ori suprafața prăjiturii cu o furculiță.
Stropiți amestecul de lapte deasupra și lăsați tortul să stea și să absoarbă amestecul de lapte. Nu vă faceți griji că înmuiați complet tortul! Asta e ceea ce vrei.
Pentru glazura: Batem smantana cu zaharul.
Întindeți-o uniform deasupra și părțile laterale ale prăjiturii înmuiate și decorați cu cireșe maraschino.
Se da la frigider pana este gata de servire. Câteva ore sunt bine. Cu cât tortul este mai rece, cu atât mai bine!
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Desertul poate fi combinat cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.