Tort Tradițional Rege

Tort Tradițional Rege
Rețeta tradițională de tort rege ar putea satisface pofta ta Creolă în aproximativ 40 minute. Această rețetă servește 250. O porție conține 92 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de scorțișoară măcinată, ouă, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort Tradițional Din New Orleans King, Tort Tradițional Mardi Gras King, și Tort Tradițional Mardi Gras King # SundaySupper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti primele 4 ingrediente intr-o cratita medie la foc mic, amestecand des, pana se topeste untul. Puneți deoparte și răciți amestecul la 100 până la 11
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se amestecă drojdia, 1/2 cană de apă caldă și 1 lingură de zahăr într-o cană de măsurare din sticlă de 1 cană; lasa sa stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
3
Bateți amestecul de smântână, amestecul de drojdie, ouăle și 2 căni de făină la viteză medie cu un mixer electric rezistent până la omogenizare. Reduceți viteza la minim și adăugați treptat suficientă făină rămasă (4 până la 4 1/2 căni) până se formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați până la neted și elastic (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Se pune într-un vas bine uns, întorcându-se spre unsoare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până când aluatul este dublat în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
8
Rulați fiecare porțiune într - un dreptunghi de 22 x 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
9
Întindeți 1/3 cană de unt înmuiat uniform pe fiecare dreptunghi, lăsând o margine de 1 inch. Se amestecă împreună 1/2 cană de zahăr și scorțișoară și se presară uniform peste unt pe fiecare dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
ZahărZahăr
10
Rulați fiecare dreptunghi de aluat, modă de jeleu, începând de la 1 latură lungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
JeleuJeleu
RolaRola
11
Așezați o rolă de aluat, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt ușor unsă. Aduceți capetele rolei împreună pentru a forma un inel oval, umezind și ciupind marginile împreună pentru a sigila. Repetați cu a doua rolă de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
12
Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 20 până la 30 de minute sau până când se dublează în vrac.
13
Coaceți la 375 timp de 14 până la 16 minute sau până devin aurii. Prăjituri ușor răcoroase pe tigăi pe rafturi de sârmă (aproximativ 10 minute).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Stropiți uniform glazura cremoasă peste prăjituri calde; se presară cu zaharuri colorate, alternând culorile și formând benzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
15
Lăsați să se răcească complet.
16
Tort King umplut cu brânză cremă: pregătiți fiecare dreptunghi de aluat de 22 x 12 inci conform instrucțiunilor. Omiteți 1/3 cană de unt înmuiat și 1 1/2 lingurițe de scorțișoară măcinată. Creșteți 1/2 cană de zahăr la 3/4 cană de zahăr. Bateți 3/4 cană zahăr; 2 pachete (8 uncii) cremă de brânză, înmuiată; 1 ou mare; și 2 lingurițe extract de vanilie la viteză medie cu un mixer electric până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
AluatAluat
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
17
Întindeți amestecul de brânză cremă uniform pe fiecare dreptunghi de aluat, lăsând margini de 1 inch. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
18
* 6 până la 6 1/2 căni de făină universală pot fi înlocuite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții250
Scor De Sănătate1
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista