Tort Surpriză Iepuraș
Bunny surpriza tort este un vegetarian desert. Această rețetă este nesănătoase. Secțiunea noastră de sfaturi de mai jos ar putea avea câteva informații care ar putea crește scorul. Această rețetă servește 12. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 354 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru o alternativă similară, dar mai sănătoasă, încercați Tort de praline Mocha Nono. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de apă, frânghie roșie de lemn dulce, jeleu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de www.bettycrocker.com. dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort Surpriză Iepuraș, Tort De Iepuraș, și Tort De Iepuraș.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Pulverizați sau ungeți fundul numai a două tigăi rotunde de tort de 9 inci. Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie.
Împărțiți aluatul de tort uniform între 3 boluri separate (aproximativ 1 cană pentru fiecare bol). Vopsiți fiecare bol într-o culoare diferită cu culoarea alimentară roz, violet sau galben.
Se toarnă jumătate din aluatul violet în fiecare dintre tigăile rotunde de 9 inci.
Se toarnă jumătate din aluatul galben deasupra stratului violet în fiecare tigaie.
Se toarnă jumătate de aluat roz peste aluat Galben în fiecare tigaie. A nu se amesteca.
Coaceți și răciți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru două runde de 9 inci. Se răcește 10 minute.
Scoateți din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Așezați una dintre rundele de tort răcite pe tava de servire.
Tăiați alte prăjituri rotunde așa cum se arată în diagrama A de mai jos și așezați urechile și papionul Iepurașului în locurile corespunzătoare de pe tavă.
Înghețați cu grijă tortul cu glazură.
Presărați nucă de cocos peste tort. Folosiți lemn dulce pentru a contura papionul și pentru a face mustăți și gură pe iepuraș. Folosiți jeleu pentru ochi, nas și pentru a umple papionul. Folosiți stropi roz pentru a umple rozul urechilor. A se păstra acoperit la temperatura camerei.