Tort Streusel Cu Piersici

Tort Streusel Cu Piersici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu piersici Streusel. Această rețetă face 20 de porții cu 226 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, sare, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Streusel Cu Piersici, Tort De Cafea Peach Streusel, și Tort de cafea cu piersici cu Topping Streusel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 și untul și făina o tigaie cu formă de arc de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron, folosind degetele, combinați făina, zahărul brun și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Se adaugă untul și se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4
Adăugați nucile pecan; apăsați amestecul în aglomerări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
5
Într-un castron, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un castron mare, bateți untul și zahărul la viteză medie-mare până la lumină, 3 minute. Bateți în ouă 1 la un moment dat; bateți în smântână și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
6
Adăugați ingredientele uscate și bateți la viteză mică până când sunt încorporate.
7
Întindeți două treimi din aluat în tigaie. Îndoiți piersicile în aluatul rămas și lingurați în tigaie. Împrăștiați firimiturile streusel deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Coaceți tortul timp de 1 oră și 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată; acoperiți ușor tortul cu folie pentru ultimele 15 minute de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
9
Se transferă într-un suport și se răcește timp de 30 de minute, apoi se scoate inelul și se lasă tortul să se răcească complet înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista