Tort Stratificat De Mentă
Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 494 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 16. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, zahăr pudră, bomboane de mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Lire Cu Strat De Nucă De Cocos, Tort Cu Gheață Cu Mentă Stratificată, și Desert De Tort Cu Căpșuni Stratificat.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.unsoare și făină tigaie de tort cu tub canelat de 12 căni sau tigaie de tort angel food (tub) de 10 inci.
Se amestecă făina, praful de copt și sarea; pus deoparte.
Într-un castron mare, bateți zahărul granulat, untul, vanilia și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, răzuind bolul în mod constant. Bate la viteză mare de 5 minute, răzuire castron ocazional. Bateți amestecul de făină alternativ cu laptele la viteză mică.
Coaceți 1 oră 10 minute până la 1 oră 20 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 20 de minute.
Scoateți din tigaie în grătar. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mare răcit, bateți frișca și zahărul pudră cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri moi. Îndoiți bomboanele de mentă.
Tăiați tortul orizontal în 3 straturi.
Întindeți 1 cană amestec de frișcă peste 1 strat de tort. Repetați cu al doilea strat. Sus cu stratul rămas. Aruncați amestecul de frișcă rămas în păpuși deasupra tortului. A se păstra la frigider.