Tort "Steagul Mexican"
Reteta steag Mexican " tort ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 4 ore și 25 de minute. Această rețetă face 25 de porții cu 162 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, cuburi de gheață, kiwi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Steagul Mexican Dip, Salată De Steag Mexican, și Tort De Pavilion pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați apă clocotită în amestecurile de gelatină; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Adăugați suficientă gheață în apă rece pentru a face 2 căni.
Se adaugă în gelatină; se amestecă până se topește. Se da la frigider 5 min. sau până când gelatina este ușor îngroșată.
Acoperiți fundul vasului de 13x9 inci cu tort; acoperiți cu gelatină. Dați la frigider 4 ore sau până când este setat.
Bateți crema de brânză și zahărul într-un castron mare cu biciul sau mixerul până se omogenizează; se amestecă biciul rece.
Se întinde pe gelatină. Aranjați fructele pe amestecul de brânză cremă pentru a semăna cu steagul Mexican.