Tort Simnel De Paște
Paste Simnel tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 1. Pentru $30.69 pe portie, această rețetă acoperă 82% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 121G de proteine, 329g de grăsime, și un total de 7355 calorii. Dacă aveți la îndemână marțipan de cea mai bună calitate, gem de caise, condimente și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 66%. Rețete similare sunt Tort Simnel, Tort Simnel, și Tort Simnel de ghimbir cu flori de primăvară.
Instrucțiuni
Cu două zile înainte de a intenționa să faceți tortul așezați sultanele, coacăzele și coaja amestecată într-un castron cu sucul de lămâie, rachiul și sucul de portocale, amestecându-l bine și lăsând într-o parte pentru ca fructele să absoarbă lichidul. Acest lucru va produce un tort mult mai umed atunci când este copt, dar poate fi omis.
Preîncălziți cuptorul la 150C / gaz
Căptușiți baza și părțile laterale ale unei cutii rotunde de 20 cm adâncime cu hârtie siliconică.
Măsurați restul ingredientelor tortului cu fructele și bateți bine până se amestecă bine. Puneți jumătate din acest amestec în fundul formei de tort și nivelați-l astfel încât să fie cât mai plat posibil. Împărțiți marțipanul în trei părți egale și întindeți o bucată într-un cerc cu diametrul de 20 cm și puneți-l pe partea superioară a amestecului de tort. Lingurați ușor restul amestecului, nivelând din nou suprafața.
Coaceți aproximativ 2 ore până se rumenesc, bine înălțat și ferm la atingere. Se lasă să se răcească timp de 15 minute și apoi se răcește pe un suport de sârmă.
Când prăjitura este rece, încălziți dulceața de caise într-o cratiță mică și periați partea superioară a tortului cu ea.
Întindeți jumătate din marțipanul rămas la dimensiunea vârfului tortului. Apăsați-l ferm și împingeți marginile în jos cu degetul mare pentru a-l sertiza în jurul părților laterale.
Rulați restul marțipanului în unsprezece bile pentru a reprezenta apostolii, fără Iuda.
Periați partea superioară a marțipanului cu oul bătut și așezați bilele uniform în exterior, perindând și vârfurile bilelor.
Așezați întreaga prăjitură sub un grătar fierbinte până când marțipanul capătă o culoare aurie deschisă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "