Tort Se Amestecă Cookie-Uri De Ciocolată
Tort Mix cookie-uri de ciocolată este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap desert. Această rețetă face 30 de porții cu 87 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Un amestec de betty devil ' s food cake mix, vanilie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 12%. Încercați Tort Mix Lemon Streusel Tort, Amestec De Tort Alb De Casă, și Tort de ciocolată cu nucă de cocos prăjită fără coacere cu fursecuri cu Macaroon cu ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort, uleiul, vanilia și ouăle cu lingura până se formează aluatul.
Refrigerați aluatul timp de 15 până la 30 de minute sau după cum este necesar pentru o manipulare mai ușoară. Formați aluatul în bile de 1 inch; Se rulează în zahăr. Pe foile de cookie-uri unsuroase, așezați bile la aproximativ 2 inci distanță.
Coaceți 9 până la 11 minute sau până când este setat. Se răcește 1 minut; scoateți din foile de cookie pe rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute. Depozitați bine acoperit.