Tort Proaspăt De Nucă De Cocos

Tort Proaspăt De Nucă De Cocos
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul proaspăt cu nucă de cocos ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 3 și costă 1,66 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 100g de grăsime, și un total de 1668 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de praf de copt, sare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 59%. Încercați Tort Proaspăt De Nucă De Cocos, Tort Proaspăt De Nucă De Cocos, și Tort Proaspăt De Nucă De Cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați trei Tigăi rotunde de 9 inci. Rezervați suc de nucă de cocos și adăugați suficient lapte pentru a face 1 cană; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Nucă De CocosSuc De Nucă De Cocos
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Într-un castron mic, cernem împreună făina, praful de copt și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Bateți untul, scurtarea și 2 căni de zahăr cu un mixer electric într-un castron mare până când este ușor și pufos. Amestecul trebuie să aibă o culoare vizibil mai deschisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Adăugați ouăle la temperatura camerei pe rând, permițând fiecărui ou să se amestece în amestecul de unt înainte de a adăuga următorul. Bateți vanilia cu ultimul ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Se toarnă amestecul de făină alternativ cu amestecul de lapte de cocos, amestecând până se încorporează. Îndoiți în 2 căni de nucă de cocos rasă, amestecând suficient pentru a combina uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos DeshidratatăNucă De Cocos Deshidratată
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
6
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când tortul este auriu și un tester introdus în centru iese curat, 30 până la 35 de minute. Se răcește complet pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Pentru a face glazură: într-o cratiță, combinați 1/4 cană de apă, 1 cană de zahăr, cremă de tartru și un vârf de sare. Se aduce la fierbere, amestecând ocazional. Nu mai amestecați odată ce amestecul fierbe. Gatiti pana cand siropul de zahar ajunge la stadiul de minge moale pe un termometru pentru bomboane (240 grade F sau 115 grade C). Dacă nu aveți termometru, aruncați puțin sirop de zahăr într-o cană cu apă rece; când siropul este gata, va forma o bilă moale care își păstrează forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Elixir GElixir G
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
În timp ce siropul fierbe, bateți albușurile la viteză medie-mare până când sunt rigide, dar nu uscate. Turnați cu grijă siropul fierbinte pe partea laterală a bolului, bătând constant la viteză mare. Continuați să bateți până când amestecul este rece la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Aruncați untul, câte o lingură pe rând, în amestecul de albuș de ou, bătând constant. Amestecul se va dezumfla pe măsură ce se adaugă unt; continuați să amestecați. Când tot untul este încorporat, glazura se va umfla din nou. Se amestecă în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
11
Întindeți cremă de unt între, în jurul și deasupra fiecărui strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
12
Presărați nucă de cocos rasă deasupra fiecărui strat mat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos DeshidratatăNucă De Cocos Deshidratată
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții3
Scor De Sănătate20
Revista