Tort Proaspăt Cu Mere Cu Susul În Jos
Tortul proaspăt cu mere cu susul în jos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 579 calorii, 6g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți zahăr, făină, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați tort cu mere fără ouă / tort cu mere cu susul în jos, Tort Cu Smochine Proaspete Cu Capul În Jos, și Tort Proaspăt Cu Caise Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie din fontă de 10 inci la foc mediu-mare; adăugați 1 cană de zahăr și gătiți, amestecând des, 2 minute sau până când zahărul se topește și începe să devină auriu.
Adăugați felii de mere și gătiți, amestecând des, 5 minute sau până când merele s-au înmuiat ușor și sucurile sunt îngroșate și siropoase.
Scoateți tigaia de pe foc și presărați amestecul de mere cu 1/2 cană de nuci pecan. Pune deoparte.
Bateți restul de 1/2 cană de unt la viteză medie cu un mixer electric până când este cremos. Adăugați treptat restul de 1 cană de zahăr, bătând până devine ușor și pufos.
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Se amestecă împreună făina, praful de copt și scorțișoara; se adaugă la amestecul de unt alternativ cu laptele, bătând la viteză mică doar până se omogenizează, începând și terminând cu amestecul de făină. Se amestecă restul de 1/2 cană de nuci pecan. Puneți aluatul uniform peste amestecul de mere în tigaie.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 5 minute; inversați pe placa de servire.