Tort Proaspăt Cu Condimente De Mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul proaspăt cu condimente de mere. Această rețetă face 10 porții cu 731 calorii, 10g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți cuișoare măcinate, zahăr, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 37%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort Cu Condimente De Cartofi Dulci Cu Topping De Streusel De Ghimbir Proaspăt Și Pecan, Tort Cu Condimente De Mere, și Tort Cu Condimente De Mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 10 inch.
Puneți merele, apa și 2 linguri de zahăr într-o cratiță. Gatiti, acoperit, la foc mediu pana se inmoaie. Aproximativ 5 până la 10 minute.
Scoateți amestecul de mere de pe foc și lăsați-l deoparte.
Intr-un castron mare cremati untul cu restul de 2-1/2 cani zahar alb. Bateți ouăle, apoi amestecul de mere (inclusiv lichidul).
Amestecați făina universală, făina de grâu, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara măcinată, nucșoara măcinată și cuișoarele măcinate împreună. Bateți amestecul de făină în amestecul de mere până când se umezește bine. Se amestecă stafidele. Întoarceți aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 1 oră și 30 de minute sau până când se fac testele de tort.
Lăsați tortul să se răcească și rack. Face aproximativ 20 până la 24 de porții.