Tort Prințesă De Basm

Fairy Tale Princess Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 174 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de perle roz comestibile, păpușă de modă, glazură pufoasă bătută și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort Prințesă De Basm, Un Basm Quiche, și Ciuperci De Poveste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 buc. F. Se unge 1 vas rezistent la cuptor de 1/2 litru (8 inci deasupra) și trei Tigăi rotunde de 8 inci cu scurtare; se acoperă cu făină (nu folosiți spray de gătit).
În castron mare, face tort aluat ca regia pe cutii. (Ambele cutii de amestec de tort pot fi făcute simultan; nu faceți mai mult de 2 cutii și nu creșteți timpul de bătaie.)
Se toarnă 3 1/4 căni de aluat în 1 castron de 1/2 litru și se împarte aluatul rămas în 3 tigăi (puțin mai puțin de 2 căni pe tigaie).
Coaceți tigăile de tort 23 până la 30 de minute și bolul 47 până la 53 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute.
Scoateți prăjiturile din tigăi și castron. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Puneți prăjiturile în congelator cu 45 de minute înainte de tăiere pentru a reduce firimiturile.
Tăiați vârfurile rotunjite de prăjituri.
Tăiați tortul bolului pe jumătate orizontal.
Tăiați 1 gaură cu diametrul de 3/4 inci în centrul tuturor celor 5 straturi de tort.
Lingură glazură în castron mare. Se amestecă culoarea alimentelor până la culoarea roz dorită.
Așezați o prăjitură de 8 inci pe farfuria de servire; întindeți 1/3 cană glazură deasupra. Se acoperă cu al doilea tort de 8 inci; se întinde cu 1/3 cană glazură. Repetați cu al treilea strat; deasupra cu un strat mai mare de tort de castron, tăiat cu fața în sus.
Răspândiți cu o cantitate mică de glazură. Se acoperă cu strat de tort rotunjit, tăiat cu partea în jos. Tăiați partea de tort, dacă este necesar, pentru a face un conic "fusta."
Întindeți stratul subțire de glazură peste partea și partea superioară a tortului stratificat pentru a sigila firimiturile. Congelați tortul 30 până la 45 de minute pentru a seta glazura.
Întindeți glazura peste tort după dorință. Înfășurați părul și jumătatea inferioară a păpușii cu folie de plastic. Introduceți papusa în centrul de tort. Frost corp de păpușă. Decorați cu stropi și perle de bomboane după dorință. Desfaceți părul. Păstrați tortul acoperit slab.