Tort portocaliu-morcov cu glazură clasică de brânză cremă

Tort portocaliu-morcov cu glazură clasică de brânză cremă
Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 736 calorii, 8g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, nuci pecan, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tort Clasic De Morcovi Cu Glazură De Brânză Cremă, Tort clasic de morcovi cu glazură de brânză cremă, și Tort Clasic De Morcovi Cu Glazură De Brânză Cremă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți pecanele tocate pe o tigaie și prăjiți la 375 timp de 5 minute; se lasă deoparte să se răcească. Linia 2 unse 9-inch rotund tort tigai cu hârtie de ceară, și se pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
TigaieTigaie
3
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit. Cerneti impreuna faina si urmatoarele 4 ingrediente. Cremă unt și zahăr împreună într-un castron mare folosind un mixer electric la viteză medie. Reduceți viteza la mediu-scăzut și adăugați ouă 1 la un moment dat, amestecând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
BolBol
4
Adăugați lapte și jumătate din amestecul de făină; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
5
Adăugați treptat amestecul de făină rămas pentru un aluat mai fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Se amestecă coaja și sucul de portocale, vanilia, morcovul ras și nucile prăjite. Împărțiți aluatul uniform în tigăi de tort pregătite și coaceți la 375 timp de 40 de minute sau până când un cuțit introdus în centrul tortului iese curat. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
VanilieVanilie
MorcovMorcov
SucSuc
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
7
Straturile se pot scufunda puțin în mijloc.)
8
Lăsați straturile să se răcească în tigăi 10 minute; transferați într-un suport de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
9
Lăsați să se răcească complet. Top 1 strat cu glazură de brânză cremă; adăugați al doilea strat; partea superioară a înghețului și părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețatăCremă De Brânză înghețată
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista