Tortul portocaliu cu susul în jos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 43 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 349 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Tort Portocaliu Cu Susul În Jos, Tort Portocaliu Cu Susul În Jos, și Tort Portocaliu Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți 4 portocale (fiecare aproximativ 3 in. wide).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
2
Tăiați și aruncați capetele de la 1 portocală, apoi tăiați fructele transversal în felii de aproximativ 1/4 inch grosime. Puneți într-o tigaie antiaderentă de 10 inci, rezistentă la cuptor (cu laturile curbate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
La tigaie, adăugați 1/4 cană apă și 1/4 cană zahăr și fierbeți la foc mare, agitând pentru a amesteca fructele, până când lichidul este aproape dispărut și portocalele sunt ușor caramelizate, 6 până la 8 minute. Cu o furculiță, împingeți feliile într-un model îngrijit în partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Între timp, grătar 1 1/2 lingurite coaja de la o altă portocală. Într-un robot de bucătărie, combinați coaja rasă, 3/4 cană (3/8 lb.) unt sau margarină, 1 cană zahăr, 2 căni făină universală și 2 lingurițe praf de copt. Rotiți pentru a amesteca, apoi adăugați 2 ouă mari și 1 linguriță de vanilie. Rotiți până se amestecă ușor. Lingura aluat gros în dollops peste felii de portocale în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/3 Cană Melasă
Felii De Portocale
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
3 Bețișoare De Covrig
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți într-un cuptor de 350 până când blatul este bine rumenit și tortul începe să se îndepărteze de părțile tigaiei, aproximativ 45 de minute (aproximativ 30 de minute într-un cuptor cu convecție).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți din cuptor și lăsați să stea aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Pe măsură ce prăjitura se coace, tăiați coaja și membrana albă din toate cele 3 portocale rămase și feliați fructele în cruce; puneți fructele într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Rulați un cuțit subțire între părțile tigaiei și tort. Țineți o farfurie plată peste tigaie și inversați pentru a elibera tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
9
Se servește cald sau rece în pene cu felii de portocale decojite rezervate.