Tort Porter
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul Porter ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 71 de cenți pe porție. O porție conține 461 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână condimente pentru plăcintă cu dovleac, sare, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Rețete similare sunt Cupcakes Cu Ciocolată Porter, Ganache Porter, Crunch De Porumb Caramel, Bezea Prăjită, Tort Porter, și Gatiti cartea: tort irlandez Porter.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F (180 buc. C/marca de gaz 4). Căptușiți părțile laterale și partea inferioară a unei tigaie rotunde de 8 inci (20 cm) cu față înaltă (părțile laterale ar trebui să aibă aproximativ 2 3/4 inci/7 cm înălțime) cu hârtie cerată (rezistentă la grăsimi).
Cernem făina, nucșoara, condimentul, praful de copt și sarea într-un castron. Frecați untul, apoi amestecați zahărul brun, stafidele și coaja confiată.
Bateți ouăle într-un alt bol și adăugați porterul.
Se toarnă în ingredientele uscate și se amestecă bine.
Se toarnă în tigaia pregătită.
Coaceți aproximativ 2 ore. Dacă tortul începe să se rumenească prea repede deasupra, acoperiți-l cu folie de aluminiu sau hârtie cerată (rezistentă la grăsime) după aproximativ 1 oră. Tortul se face atunci când o frigăruie introdusă în centru iese curată. Lăsați tortul să stea în tigaie timp de aproximativ 20 de minute înainte de a-l întoarce și a-l răci pe un suport de sârmă.
De la Rachel ' s Irish Family Food de Rachel Allen, 2013 Editura Harper Collins