Tort Pisica

Tort Pisica
Tortul cu pisici ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă servește 16 și costă 71 de cenți per porție. O porție conține 301 de calorii, 3 g de proteine și 11 g de grăsimi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită extract de migdale, cremă de brânză, amestec de prăjituri și m&m's de ciocolată brună cu lapte. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 13%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mz. Tort cu morcovi de pisică, Tort cu pisică neagră de Halloween și Rețetă de tort cu ciocolată cu pisică neagră.

Instrucțiuni

1
Pregătiți aluatul de prăjitură conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Ungeți și făinați 3 cani și 2 litri. boluri rezistente la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Negru, Lung De Aproximativ 2 InciLemn Dulce Negru, Lung De Aproximativ 2 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
Inima De Bomboane RozInima De Bomboane Roz
2
Turnați 1 cană de aluat în vasul cu 3 căni și aluatul rămas în cel de 2 litri. castron.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Inimă Mare De Bomboane Roz1 Inimă Mare De Bomboane Roz
3
Coaceți prăjitura mică la 350° timp de 30-35 de minute și prăjitura mare timp de 40-45 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Răciți fiecare prăjitură timp de 10 minute înainte de a o scoate din bol pe grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Inima De Bomboane RozInima De Bomboane Roz
Ciocolată Brună Cu Lapte M&m'sCiocolată Brună Cu Lapte M&m's
3 Ciocolată Brună Cu Lapte M&M3 Ciocolată Brună Cu Lapte M&M
Ciocolată Brună Cu Lapte M&M'sCiocolată Brună Cu Lapte M&M's
4
Pentru glazură, într-un castron mare, bate crema de brânză până devine pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pandispans Individuale Umplute Cu Crema4 Pandispans Individuale Umplute Cu Crema
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați cremă de marshmallow și extract de migdale; bate pana se omogenizeaza. Bateți toppingul bătut. Pune deoparte 1/2 cană. Într-un castron mic, bateți ciocolata topită și amestecul rămas de topping bătut până la omogenizare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți MiciBomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți Mici
3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Așezați prăjiturile cu partea bombată în sus pe un 18 inchi. x 12 inchi. scândură acoperită.
7
Tăiați un pandișpan umplut cu cremă în jumătate pe lățime; puneți jumătăți în fața prăjiturii mari pentru labele din față.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De BureteTort De Burete
8
Tăiați capetele de pe un alt pandișpan; tăiați capete pentru a forma triunghiuri. Pune triunghiuri deoparte pentru urechi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De BureteTort De Burete
9
Aranjați pandișpanul rămas în spatele prăjiturii mari pentru a forma coada. Înghețați fața și urechile pisicii cu glazură albă rezervată. Înghețați restul pisicii cu glazură de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Monedă Roșie De Bomboane1 Monedă Roșie De Bomboane
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
10
Așezați urechile pe cap. Aranjați M&M's, lemn dulce și inimă de bomboane pentru a forma fața.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
2 Stropi în Formă De Inimă2 Stropi în Formă De Inimă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Louis Roederer Cristal Brut. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 299 de dolari pe sticlă.
Louis Roederer Cristal Brut
Louis Roederer Cristal Brut
Cristal, bijuteria și tête de cuvée ale Champagne Louis Roederer, a fost creată în 1876 pentru țarul Alexandru al II-lea al Rusiei. Rămâne fidel originii sale, inspirat de eleganță și puritate. Cristal este produs cu standarde reglementate de vinificație care necesită o selecție riguroasă de crusuri, vintage, struguri și vin. Cristal este produs folosind numai cele mai bune recolte din crusuri garantate ca provin din podgoria Louis Roederer. Toate caracteristicile excepționale ale vintage-ului 2002 au fost literalmente surprinse în acest Cristal 2002, care este generos și luxuriant, dezvăluind echilibrul perfect între concentrare și finețe, prospețime și vinozitate, intensitate și rafinament. În trei cuvinte: mândru, bogat și luxos. Cristal 2002 este galben strălucitor cu accente deschise de chihlimbar și are o mousse frumoasă cu cordon fin de bule persistente și regulate. Nasul este intens si delicat, dezvaluind un amestec curat si bine imbinat de arome de miere, cacao, alune usor prajite, citrice confiate. O explozie savuroasă de fructe coapte la atac, vinul dezvăluie fructe roșii, ciocolată albă, caramel și produse de patiserie daneze, tipice Cristalului. Textura sa matasoasa, concentrata se bazeaza pe structura sa intensa, puternica si vinoasa, dar mentine rafinamentul. Gustul se formează pentru a obține o senzație delicioasă de armonie bine amestecată a aromelor. Un final proaspăt, cu o notă de amărăciune, îl face aproape crocant.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista