Tort Picant Cu Smântână
Tortul picant cu smântână ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. O porție conține 411 calorii, 4G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 43 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți cremă knudsen, ouă, ulei și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Tacos de pește cu smântână picantă, Tort de afine-smântână cu cremă de lămâie, și Cartofi dulci cartofi prăjiți cu smântână picantă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°. bateți amestecul de tort, ouăle, smântâna, uleiul și 1/2 cană de apă într-un castron mare cu mixer electric la viteză mică doar pentru a umezi, răzuind partea bolului des. Bateți la viteză medie 2 minute. Se amestecă nucile.
Lingura în unsă și presarata cu faina 12-Cupa canelate tub pan sau 10-inch tub pan.
Coaceți 50 de minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește 10 minute; slăbiți din partea laterală a tigaiei cu spatulă sau cuțit și îndepărtați ușor tortul. Se răcește complet pe suportul de sârmă.
Răspândiți partea de sus cu glazură .