Tort Pavlova cu fructe de padure si crema
Tortul Pavlova cu fructe de pădure și smântână ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 361 calorii. Pentru 73 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 12. 131 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită fructe de pădure, zahăr tos, extract de vanillan și zahăr glazură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Pavlova cu cremă de lămâie și fructe de pădure, Pavlova cu cremă de lămâie și fructe de pădure, și Pavlova, Fructe De Pădure Și Primăvară.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 120C / 100C ventilator / gaz . Desenați trei cercuri, 20cm, 16cm și 12cm pe pergament de copt (o busolă este foarte bună pentru asta). Întoarceți hârtia pe foi de copt, astfel încât stiloul să fie dedesubt.
Bateți albușurile până se formează vârfuri rigide la capetele telului electric. Sfat într-un sfert din zahăr, bateți înapoi la rigid, apoi repetați o dată adăugând făina de porumb și oțetul, înainte de a plia zahărul rămas. Puneți amestecul în cercuri, modelând pentru a umple, netezind Centrul, dar lăsând marginile aspre.
Coaceți timp de 30 de minute, apoi reduceți la 100C/80C ventilator/gaz și gătiți încă 1 oră, se vor îndepărta de pergament când sunt gata. Se răcește în cuptor cu ușa ușor întredeschisă. Bezeaua se va păstra timp de 2 săptămâni într-un recipient etanș.
Bateți smântâna cu zahărul glazurat și vanilia, aruncați fructele de pădure și pliați doar o dată sau de două ori. Se răcește până la 24 de ore până când sunt gata de asamblare Pavlovele sunt cel mai bine asamblate cu cel mult 1 oră înainte de servire.
Cojiți bezeaua complet din hârtie și stivuiți-o pe o farfurie de servire, stratificând cu smântână. Aranjați încă câteva fructe de pădure deasupra, apoi praf cu zahăr glazură.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.