Tortul Mocha cu topping pufos de bezea ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 16 și costă 38 de cenți pe porție. O porție conține 275 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 38 de minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, bicarbonat de sodiu, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Super Man cu Topping alb pufos, Tort Cu Strat De Nucă De Cocos Cu Glazură Pufoasă De Bezea, și Tort ușor și pufos de ciocolată mocha.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti tortul, cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Combinați făina și următoarele 6 ingrediente (prin 1/2 linguriță de sare) într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați maioneză și ulei; bateți cu un mixer la viteză mică până se omogenizează bine. Adăugați încet cafeaua preparată și vanilia; bateți cu un mixer la viteză mică 1 minut sau până se omogenizează bine. Se amestecă chipsuri de ciocolată; se toarnă aluatul într-o tigaie metalică de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Cafea Preparată
Spray De Gătit
Maioneză
Vanilie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
6
Pentru a pregăti bezea, combinați 9 linguri de zahăr și următoarele 3 ingrediente în partea de sus a unui cazan dublu. Gatiti peste apa fierbinte 2 minute sau pana cand termometrul candy Inregistreaza 150, amestecand constant cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Cazan Dublu
Bateti
7
Se ia de pe foc. Bateți amestecul de ouă cu un mixer la viteză medie până se formează vârfuri moi; bateți la viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Intinde bezea peste tort. Păstrați tortul, acoperit slab, la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Stropiți fiecare porție cu 1 linguriță de sirop de ciocolată.