Tort Mix Citrus Biscotti

Tort Mix Citrus Biscotti
Tort Mix Citrus Biscotti ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru 15 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 80 de calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Cap la magazin și ridica betty lemon tort se amestecă, făină de aur, ulei vegetal, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ciocolată Citrus Biscotti, Tort Mix Lemon Streusel Tort, și Amestec De Tort Alb De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți ușor sau pulverizați foaia mare de prăjituri. Într-un castron mare, amestecați ingredientele biscotti cu lingura până se formează aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Pe foaia de biscuiți, formați aluatul în dreptunghi de 14x3 inci, gros de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți 19 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe foaia de cookie pe raftul de răcire 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
4
Tăiați aluatul transversal în felii de 1/2 inch. Aranjați feliile tăiate cu fața în sus pe foaia de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți 7 până la 8 minute sau până când fundul devine maro auriu deschis; întoarceți feliile.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Coaceți cu 7 până la 8 minute mai mult sau până când fundul devine maro auriu deschis. Se răcește 5 minute; scoateți din foaia de cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
7
Într-un castron mic, amestecați ingredientele glazurate până când sunt suficient de subțiri pentru a stropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Stropiți peste biscotti. Înainte de a stivui biscotti, lăsați să stea aproximativ 4 ore sau până când glazura este setată. Depozitați ușor acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista