Tort Mexican de ciocolată cu glazură de cremă de Caramel
Reteta tort de ciocolata mexicana cu glazura crema de Caramel este gata în aproximativ 1 oră și 45 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 426 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, cafea, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de Caramel cu glazură de brânză cremă, Tort de Caramel cu glazură de brânză cremă, și Tort Mexican De Ciocolată Cu Glazură Mascarpone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați fundul și părțile laterale ale tigăilor rotunde de 2 (9 inci) cu spray de gătit, apoi căptușiți fundul tigăilor cu hârtie pergament de gătit sau hârtie cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
2
Într-un castron mediu, bateți cafeaua, cacao și scorțișoara cu sârmă până se omogenizează; se lasă deoparte să se răcească ușor. Într-un alt castron mediu, amestecați făina, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu până se omogenizează bine; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Cafea
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Într-un castron mare, bateți untul și zahărul cu mixerul electric la viteză mare până când sunt cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare; pus deoparte. Se amestecă Zara și vanilia în amestecul de cafea. Începând cu amestecul de făină, bateți alternativ amestecul de făină, 1/3 la un moment dat, și amestecul de cafea, 1/3 la un moment dat, în amestecul de unt la viteză medie, răzuind bolul ocazional. Când toate ingredientele au fost adăugate, bateți cu 30 până la 60 de secunde mai mult sau până când aluatul este neted și bine amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Vanilie
Unt
Cafea
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă în tigăi.
6
Coaceți 32 până la 37 de minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată și tortul revine când este atins ușor în centru. Se răcește în tigăi pe rafturi de răcire 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
7
Scoateți prăjiturile din tigăi în rafturile de răcire (lăsați hârtie pe prăjituri). Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
8
Într-un castron mare, bateți dulce de leche și cremă de brânză la viteză mare aproximativ 2 minute sau până se omogenizează și se omogenizează; răzuiește partea bolului. Bateți în frișcă până se formează vârfuri tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De Leche
Frișcă
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Pe placa de servire, Așezați 1 tort, cu fața rotunjită în jos; îndepărtați căptușeala de hârtie.
10
Întindeți 3/4 cană de glazură deasupra până la 1/2 inch de margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Scoateți hârtia din alt tort.
12
Așezați tortul, cu fața rotunjită în sus, pe primul tort. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
13
Se servește imediat sau se dă la frigider până la servire.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Cuvaison Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.