Tort Mare De Dovleac
Această rețetă servește 24. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 297 calorii. 2251 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână amestec de tort, zahăr pudră, câteva picături fiecare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Marele Tort De Dovleac, Marele Tort De Dovleac, și Crock Pot - Carne De Vită Grozavă, Fasole Grozavă, Baie Grozavă! Ferma Longmeadow pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul de tort și coaceți în tigaie cu tub canelat de 12 căni, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se răcește în tigaie 10 min. Inversați tortul pe grătar; scoateți tigaia. Tort rece complet.
Între timp, bateți crema de brânză și untul într-un castron mediu cu mixerul până se omogenizează. Bateți treptat în zahăr. Lingură 1/2 cană glazură într-un castron mic; se amestecă colorantul alimentar verde.
Întindeți jumătate din glazura verde pe exteriorul conului de înghețată; pune deoparte. Rezervați glazura rămasă pentru utilizare ulterioară.
Adăugați coloranți alimentari roșii și galbeni la glazura albă rămasă pentru a-l nuanța portocaliu.
Se întinde pe tort. Inversați conul de înghețată în gaura din partea de sus a tortului pentru tulpina dovleacului. Pipați glazura verde rezervată în linii verticale în partea de jos a tortului pentru a semăna cu dovleacul.