Tort Mardi Gras King
Tortul Mardi Gras King este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 475 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării Creole. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de bebeluș din plastic rezistent la căldură, bețișoare de pâine, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, care nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cupcakes cu tort Mardi Gras King: potrivite pentru un rege și o regină, Tort Mardi Gras King, și Tort Mardi Gras King.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; pus deoparte.
Deschideți bețișoarele de pâine. Apăsați împreună capetele a 2 dintre bețe pentru a face 1 băț lung. Repetați cu bețișoarele de pâine rămase, oferindu-vă 6 bețișoare lungi. Luând câte 3, împletiți ușor împreună. Repetați cu aluatul rămas. Strângeți împletiturile împreună cap la cap.
Lăsând o gaură de 3 inci în mijloc, împletituri înfășurate în jurul celuilalt pe foaia de copt pregătită. Apăsați se termină împreună.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 16 până la 20 de minute sau până se rumenesc complet.
Scoateți din cuptor și răciți complet. Introduceți cu grijă bebelușul în tort între cusăturile împletiturii.
Într-o oală medie combinați glazura de brânză cremă și smântâna grea.
Se încălzește la foc mic până se încălzește și se omogenizează, amestecând continuu.
Se toarnă glazura peste tort și se presară cu zaharuri șlefuitoare.