Tortul Mardi Gras King ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 20. O porție conține 187 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Un amestec de scorțișoară măcinată, zahăr, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes cu tort Mardi Gras King: potrivite pentru un rege și o regină, Tort Mardi Gras King, și Tort Mardi Gras King.
Instrucțiuni
1
Se opărește laptele, se ia de pe foc și se amestecă 1/4 cană de unt. Lăsați amestecul să se răcească la temperatura camerei. Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apa caldă cu 1 lingură de zahăr alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
Apă
Drojdie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea până devine cremos, aproximativ 10 minute.
3
Când amestecul de drojdie clocotește, adăugați amestecul de lapte răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie
Lapte
4
Bateți ouăle. Se amestecă restul de zahăr alb, sare și nucșoară. Bateți făina în amestecul de lapte/ou 1 cană la un moment dat. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Nucșoară
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă sau folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 2 ore. Când a crescut, pumn în jos și împărțiți aluatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
Folie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
6
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți 2 foi de biscuiți sau tapetați cu hârtie pergament.
Se toarnă 1/2 cană de unt topit peste amestecul de scorțișoară și se amestecă până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Unt
3
Rotiți jumătățile de aluat în dreptunghiuri mari (aproximativ 10x16 inci sau cam asa ceva).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
4
Presărați umplutura uniform peste aluat și înfășurați fiecare jumătate strâns ca o rolă de jeleu, începând din partea largă. Aduceți capetele fiecărei role împreună pentru a forma 2 inele de formă ovală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Jeleu
Rola
5
Așezați fiecare inel pe o foaie de cookie pregătită. Cu foarfece face tăieturi 1/3 din drum prin inele la intervale de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Foarfece De Bucătărie
6
Lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 45 de minute.
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute. Împingeți păpușa în fundul tortului. Înghețați în timp ce este cald cu zahărul cofetarilor amestecat cu 1 până la 2 linguri de apă.