Tort Mardi Gras King

Tort Mardi Gras King
Tortul Mardi Gras King ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 20. O porție conține 187 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Un amestec de scorțișoară măcinată, zahăr, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes cu tort Mardi Gras King: potrivite pentru un rege și o regină, Tort Mardi Gras King, și Tort Mardi Gras King.

Instrucțiuni

1
Se opărește laptele, se ia de pe foc și se amestecă 1/4 cană de unt. Lăsați amestecul să se răcească la temperatura camerei. Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apa caldă cu 1 lingură de zahăr alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
ApăApă
DrojdieDrojdie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea până devine cremos, aproximativ 10 minute.
3
Când amestecul de drojdie clocotește, adăugați amestecul de lapte răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DrojdieDrojdie
LapteLapte
4
Bateți ouăle. Se amestecă restul de zahăr alb, sare și nucșoară. Bateți făina în amestecul de lapte/ou 1 cană la un moment dat. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
NucșoarăNucșoară
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Ungeți ușor un castron mare, așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă sau folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea volumului, aproximativ 2 ore. Când a crescut, pumn în jos și împărțiți aluatul în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
6
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți 2 foi de biscuiți sau tapetați cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
1
Combinați zahărul brun, scorțișoara măcinată, nucile pecan tocate, 1/2 cană făină și 1/2 cană stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Zahăr BrunZahăr Brun
StafideStafide
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
2
Se toarnă 1/2 cană de unt topit peste amestecul de scorțișoară și se amestecă până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
3
Rotiți jumătățile de aluat în dreptunghiuri mari (aproximativ 10x16 inci sau cam asa ceva).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
4
Presărați umplutura uniform peste aluat și înfășurați fiecare jumătate strâns ca o rolă de jeleu, începând din partea largă. Aduceți capetele fiecărei role împreună pentru a forma 2 inele de formă ovală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
JeleuJeleu
RolaRola
5
Așezați fiecare inel pe o foaie de cookie pregătită. Cu foarfece face tăieturi 1/3 din drum prin inele la intervale de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
6
Lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 45 de minute.
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute. Împingeți păpușa în fundul tortului. Înghețați în timp ce este cald cu zahărul cofetarilor amestecat cu 1 până la 2 linguri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista