Tort Lung De Căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjitura lungă cu căpșuni. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $ 3.82 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 907 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, extract de splash vanillan, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Strawberry"Tort Lung", Căpșuni cu tulpină lungă umplute cu brânză de capră Purple Haze, și Tort alb cu umplutură de căpșuni și glazură de cremă de vanilie cu căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați căpșunile într-un bol și presărați 2 linguri de zahăr peste ele. Aruncați cu sucul de lămâie și sarea.
Lăsați căpșunile să se macereze și să devină suculente timp de 30 de minute până la o oră.
Bateți smântâna grea cu restul de lingură de zahăr până la vârfuri moi. Apoi adăugațiextract de vanilie.
Într-un pahar de 8 uncii (sau borcan de zidărie, pe care îmi place să-l folosesc), strat niște biscuiți de lapte de viță de vie sfărâmatăcu câteva căpșuni macerate și linguri de frișcă. Păstrați straturile alternante până când borcanul este plin și apoi încercați să nu mâncați ca un animal complet. Repetați cu ingredientele rămase.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Puneți o tigaie grea din fontă (de preferință 12 inch) în cuptor pentru a preîncălzi. Răciți un bol mare de amestecare, tăietorul de patiserie, făina și 1 băț de unt în congelator cu 15 minute înainte de asamblarea biscuiților.
Adăugați făina în vasul de amestecare răcit. Lucrând rapid, tăiați 1 băț de unt în făină folosind tăietorul de patiserie răcit (sau degetele); scopul aici este bilele de unt de mărimea mazării. În loturi, adăugați laptele de unt până când aluatul este coeziv, dar încă umed. Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată și apăsați ușor într-o rundă groasă de 1 inch. Folosind un tăietor de biscuiți de 2 1/2 inci sau capătul de afaceri al unei cupe de măsurare uscate, tăiați 10 biscuiți. (Folosiți aluatul suplimentar pentru a găti o bucată mare de shortcake pentru desert....Strawberry shortcake!)
Scoateți cu grijă tigaia din cuptor și adăugați uleiul.
Așezați rundele de aluat în tigaia fierbinte, chiar unul împotriva celuilalt și ungeți cu untul topit.
Coaceți până se rumenesc, 15 până la 25 de minute.