Tort lipicios cu pere și ghimbir

Tort lipicios cu pere și ghimbir
Tortul lipicios cu pere și ghimbir ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Acest desert are 554 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 249 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână coniac, nuci pecan, zahăr muscovado și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Budincă lipicioasă de pere de ghimbir, Tort lipicios cu nuci de ghimbir, și Tort lipicios cu lămâie de ghimbir.

Instrucțiuni

1
Puneți curmalele tocate într-o tigaie cu laptele, untul, conserva de ghimbir și muscovado întunecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muscovado SugarMuscovado Sugar
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
DateDate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se încălzește ușor până când untul s-a topit și amestecul începe să baloneze în jurul marginilor tigaiei. Se amestecă bine și se lasă deoparte 1 oră să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Căptușiți baza unei forme de arc de 23 cm cu unt cu pergament de copt. Curățați și tocați perele în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
5
Se amestecă făina, pecanele tocate și bicarbul cu condimentele, apoi se amestecă în amestecul de curmale răcit cu ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
DateDate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Se toarnă în staniu și se împrăștie peste pere. Rupeți aproximativ pecanele rezervate și aruncați deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
7
Coaceți timp de 40 de minute, apoi acoperiți partea superioară cu folie și reveniți la cuptor pentru încă 25-30 de minute până când o frigăruie introdusă în centru iese doar cu firimituri lipicioase tortul poate părea încă puțin umed în jurul perelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
8
În timp ce tortul se coace, faceți siropul de coniac. Răsturnați zahărul muscovado ușor într-o tigaie cu 50 ml apă și dizolvați-l la foc mic până când este siropos. Se amestecă coniacul și se lasă deoparte. Când tortul este gata, lingurați peste jumătate din sirop, apoi lăsați tortul să se răcească înainte de a servi cu sirop suplimentar pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Muscovado UșorZahăr Muscovado Ușor
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Pentru a îngheța, răciți tortul în cositorul său, apoi înfășurați bine și congelați până la 3 luni. Dezghețați și încălziți într-un cuptor scăzut. Siropul poate fi congelat separat, încălzit, apoi stropit ca înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista