Tort Lipicios Cu Budincă De Caramel
Tortul cu budincă de caramel lipicios ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 6 porții cu 558 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, zahăr brun, lapte evaporat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort Lipicios Cu Budincă De Caramel, Tort De Budincă Cu Smochine Lipicioase Și Ciocolată, și Absolut Păcătos! Budincă Lipicioasă De Caramele Cu Sos De Caramele Pecan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt pătrat de 8 inci.
Într-un castron mic combinați curmalele și bicarbonatul de sodiu.
Se toarnă suficientă apă clocotită peste curmale pentru a le acoperi.
Cremă 1/3 cană de unt cu zahărul alb până la lumină. Bateți ouăle și amestecați bine pentru a combina.
Adăugați amestecul de făină și curmale (inclusiv apă) în amestecul de ouă și pliați pentru a combina.
Se toarnă aluatul în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când un tester iese curat, 30 până la 40 de minute.
Lăsați să se răcească ușor și pregătiți sosul.
Pentru a face sos de Caramel: într-o cratiță mică combinați zahărul brun, 1/3 cană de unt și laptele evaporat. Gatiti la foc mediu si aduceti la fiert. Reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Se toarnă sosul peste porții individuale de tort cald.