Tort Kentucky Bourbon
Kentucky Bourbon tort este un vegetarian desert. Această rețetă servește 10. Pentru $3.57 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 1418 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, albușurile de ou, stafidele aurii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Rețete similare includ Tort Kentucky Bourbon, Tort Cu Unt De Bourbon Din Kentucky, și Torturi Americane-Tort Bourbon Din Kentucky.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C). Ungeți o tigaie cu tub de 10 inch și tapetați fundul cu hârtie pergament.
Înmuiați stafidele și cireșele în 2 căni de bourbon sau whisky timp de 48 de ore. Înainte de a face tortul, scurgeți bine și rezervați bourbonul.
Într-un castron separat, amestecați făina, nucșoara și praful de copt. Pune deoparte.
Într-un castron mic, cremă de unt cu zahărul alb. Într-un castron mic separat, gălbenușurile de cremă și zahărul brun până când sunt foarte ușoare.
Într-un castron foarte mare, combinați cele două amestecuri de zahăr și amestecați bine.
Adăugați alternativ amestecul de făină și bourbonul rezervat în trei etape, amestecând bine cu fiecare adăugare.
Adăugați fructe înmuiate și pliați.
Într-un castron mediu curat, bateți albușurile până se înțepenesc, dar nu se usucă. Îndoiți în aluat până se distribuie uniform.
Se toarnă în tigaie pregătită de 10 inch.
Așezați o tigaie cu apă în fundul cuptorului și coaceți timp de 4 până la 5 ore la 275 grade F (135 grade C). Cuptoarele variază, așa că urmăriți timpul de coacere. Tort de testare cu pick din lemn. (Poate dura mai mult de 5 ore).
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 15 minute înainte de a se stinge. Când este aproape rece, periați părțile laterale și gaura interioară puternic cu bourbon. Înfășurați tortul cu pânză de brânză înmuiată în bourbon, apoi cu folie de plastic. Se dă la frigider peste noapte și se satură din nou cu bourbon. Se acoperă cu folie de plastic și apoi cu folie și se păstrează cel puțin 2 săptămâni într-un loc răcoros și uscat.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese numărul 5 cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 69 de dolari pe sticlă.
![Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5]()
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5